Fixat och trixat

Idag, eller igår (kollar på klockan) fyllde jag 23år. Känner mig dock inte en dag över typ 17 vilket är lite skumt.

Hur som helst så var vi iväg och köpte en tårta och åkte sen hem till Rickard och Ewe och mumsade lite.
Påvägen hem så svängde vi in på IKEA och hittade ett litet bord och 4 stolar som bara skulle vara så passande i det nya köket så vi slog till och köpte det då det stod att det skulle utgå. Tur som vi hade så fick vi sista exemplaret. Själva delen där man har köksbordet är ganska litet så det är därför vi tycker detta bord passar så bra. Kommer nog mest användas när man är ensam hemma eller bara jag och baby. Annars blir det storbordet ute i vardagsrummet som gäller!



Väl här hemma ås kollade vi på ett avsnitt av Spernatural och sen var det sängdags för baby. Jag är som ni ser fortfarande uppe.... Har fixat massa inför imorgon. Plus att jag har varit så snäll att jag ställt mig och gjort matlådor för hela helgen till baby.

Nu har jag packat klart väskan (förutom några saker som jag slänger ner i morgon) så nu är det dags att ställa klockan på 10 och sussa fram tills dess.
Har lite tårta kvar så hade tänkt att jag skulle försöka få med mig den på tåget så får jag Linda och Camilla en liten lyx frulle :P

Tårta

Baby kommer snart hem från jobbet och då åket vi iväg och köper en tårta till mig :D
Så drar vi in till Gävle och mumsar med Rickard och Ewe, blir kalas det!

Sömnlöshet

Det är som vanligt... När jag bör sova kan jag inte och när jag inte borde är jag alltid döttstrött...

Hur som helst. Har spenderat lite tid på att fundera över flytten och lägenheten och saker som jag vill köpa. Finns iof massvis med saker som jag vill köpa men jag orkade inte leta reda på allt men några av sakerna visas här nedan.



Röda lampa: 2 st till vardagsrums fönstret som är ganska stort. (IKEA)
Lila lampa: En till sovrumsfönstret (MIO)
Växter: Ja, lite här och var i fönster och hyllor. (IKEA)
Sminkbord: Vid fönstret i sovrummet. Plats för allt mitt smink och nagelvård. (IKEA)
Förvaring i glas: Till badrummet. Tänkte till topps och dylikt. (IKEA)
Handukar: Slänga alla trasor vi har och köpa nytt matchande. (JYSK)

Men allt får bli inom sin tid. Det är viktiga saker som säng och sånt som går först.
Nu har vi iaf även beställt matbord och stolar. Det är det som finns längre ner i bloggen fast vi slog på 6st stolar till bordet så det är så stort och för att det är bra om man har gäster.
Bordet och stolarna kommer från Jysk.

Fartfylld helg

Fredag: Jobbade jag först, sen vart det hem och fixa lite och så iäg till Valbo för att sedan rula vidare in till Gävle där jag, Maria och Lisa hade fest. Det va bra stämning och då vi satt och åt hade vi riktigt kul :P
Baby både lämnade av mig och hämtade mig på natten så jag slapp åka buss :)

Lördag: Dagen startade väldigt sent. Inte förrän 14 tiden kom jag upp ur sängen.... Men då var det bara att hoppa i kläder och fixa lite och sen började min "hemliga dag" som Christer hade planerat. Lagomt orolig var jag nog, jag som hatar att inte ha koll på läget...

Vi började iaf med en tur in till Valbo där jag fick 600kr att shoppa kläder för. För de fick jag med mig en super snygg klänning, en blus och en kjol. Blusen och kjolen vart kvällens outfit då klänningen kändes lite väl fin.

Efter shoppingen drog han med mig till frissan, dags att klippa sig. Välbehövligt med tanke på att jag inte klippt mig på ganska precis ett år! Vart ganska mycket kortare än jag tänkt mig men det växer ju ur :P Vart kort på enda sidan vid örat oxå, blir nog lite mer där nästa sväng, va ju ganska coolt. Även om mamma nog hade halshuggit mig haha.

Sen drog vi vidare in till Gävle där det vart 3-rätters middag på Helt Enkelt. Mums säger jag bara!
Kvällen avslutades lugnt hemma hos Rickard och Ewe som bjöd på jätte god fika. Önskar bara att jag inte varit så sjukt mätt från maten så jag hade kunnat få i mig lite till haha.

Helt klart en super bra lördag och älsklingen min planerat perfect!

Söndag: Upp och iväg in till Gävle för att städa min del i lokalen efter festen i fredags. Sen vart jag kvar där och kollade på peters kurs innan jag och Anette gick iväg och åt lite. Sen följde jag med henne på 10-dans kursen som hon hade klockan 15 på aces. Såg faktiskt ganska roligt ut men inte alls min grej. Det är lite för stelt och inrutat för min smak.
Annett körde sedan hem mig och kvällen avslutades med att kolla på serier med baby :)

Nu är det måndag och jag lär börja ta tag i tvätten om jag ska ha nå rena kläder till Hudikmaran till nästa helg :P

Shoppingspree

Idag har jag och baby shoppat lite till nya lägenheten.

Soffa 6995kr från Möbel Outlet.


Bord 3995kr från Lindholms. Är faktiskt snyggare i verkligheten.


Kommer bli jätte fint :)
Kan knappt bärga mig tills vi flyttar in!!

Pappa, om du vill skriva någon liten kommentar ang något inlägg så finns det en liten kommentar ruta för det också. Bilden nedan visar vad du ska trycka på. Denna länk finns under alla blogginlägg. Glöm inte att skriva namn så jag vet att det är du som skrivit bara :)



Nu ska vi mysa lite här med någon serie sen är det sängdags!

Godmorgon, eller nå liknande

Usch. Ännu en gång har vi INTE kommit iväg till Valbo för att kolla på den där soffan. Vi har fastnat i serie träsket igen. Han slutar vid tio på kvälen, kommer hem så sätter vi oss i soffan och kollar på serier tills klockan är för mycket och vi inte orkar gå upp tidigt dagen därpå.
Så nu har vi bestämt att ikväll blir det inge serier. Bara bums upp i sängen senast klockan elva!

Skulle verkligen behöva ha tag på tjejen som bor i lägenheten i Gävle ockxå men har fan totalt glömt bort vad hon heter! Får nog bli så att jag går förbi där imorgon när jag ändå ska in och ha danskursen.
Note so self: Ta buss nr 12 från stan!


Kent, woho, eller inte.....?

Marcus som är ett Kent fan ringde mig för ett tag sen och frågade om jag ville gå på deras Gävle konsert med honom i Mars. Jag som de flesta i min omgivning vet är inget Kent fan, alls.

MEN jag tycker det va otroligt roligt att han kände att han ville gå med mig så jag tackade självklart ja, inte ens något att tänka över.
Och så kände jag lite att vafaan, jag kanske har hört 4 Kentlåtar typ... Jag kan ju faktiskt ge dom en ärligt chans nu när dom väl är här och jag kan få se dom live.

Nu när jag tänker efter så har jag bara varit på en konsert förut och även den var med Marcus. Fast det va MÅNGA år sen nu. Om jag inte minns helt fel så var det typ Roxett vi var på. Dom spelade typ vid Gävles fotbolls arena.

Hur som helst så ska det bli kul att gå på konsert med honom igen.

_________________________________________________________________________________

Fick klart idag att lägenheten är våran! Kontrakt ska skrivas den 22 oktober på min födelsedag. Hur passande är inte det?!?
Men nu kan vi äntligen kolla mer seriöst på möbler, tyger och även fundera över saker som vi ska behålla eller ge bort.
Så kul så jag finner inte ord för det!

This is my new home (hoppas jag)


Drömmen blev sann

Känns helt sjukt och overkligt. Hur allt bara löste dig.
Lägenheten tackade vi ja till idag. Lägenheten vi bor i fick vi såld idag. Hur sjukt är inte det ändå?
Men vi får nog tacka babys föräldrar för det. Det är nämligen dom som köper lägenheten, vilket känns najs för då vet vi att vi slipper krångel!
Hoppas bara på att jag blir godkänd som hyresgäst nu då. För sen är det helt klart i så fall. Inflyttningsdatum den 1 Januari, men tidigare om vill vill det. Och jag personligen skulle väl vilja ha det gjort innan jul och nyår tror jag. Får se vad baby tycker om den saken.
Mycket som rör sig i huvudet nu och är förmodligen därför som jag inte kunde sova trotts 3 timmars vridandes och vändandes i sängen tills jag slutligen gav upp och nu sitter jag här och kollar upp säng, badrums skåp och tv möbel.
Galet!

Lever min dröm

Lägenhetsvisningen idag gick bra, kanske t.o.m lite för bra..... Ujuj va sugen jag blev på den! Påminner en del om lägeheten som jag bodde i som barn, men ändå inte hehe. Fick även reda på att tanten som låg först i kön hade tacka nej till den så vill vi så är den våran!
Stora beslut och mycket som ska kollas upp i morgon är det helt klart, men det fixar vi! Hoppas bara någon nappar på snabbt som tusan på lägenhets annonsen på blocket, då är det liksom i princip klart.
Spännande är bara förnamnet! Återkommer i morgon, antagligen med en otroligt mer besviken stämma då saker och ting har en tendens till att aldrig gå min väg. Men skam den som inte lever lite på hoppet!

Lägenhetsvisning

I Gävle!
Imorgon 14.30 ska vi på visning på en lägenhet i Gävle. Det roliga är att det är på en gata som jag bott på som barn så jag skulle verkligen känna mig precis som hemma trotts att vi bara bodde där i typ 2 år tror jag.
MEN vi ska bara kolla på den heter det. Jag måste fixa ett jobb till och det är snarast, så om någon sitter på ett jobb i Gävle så vet ni vem ni ska ringa! Btw så är jag inte så kräsen heller, jag städar trappuppgångar om det skulle vara så, men McDonalds, där går min gräns!
Inte förrän jag hittar ett jobb i Gävle är det så att är det snack om att flytta dit. Men vi vill kolla in standarden i Gavlegårdarna.
Nu är det på tiden att lägga sig tror jag. Trotts att jag slumrade till i typ 3 timmar på kvällen nu så känner jag mig seg. Kanske somnar jag inom 2 timmar om jag har tr och klarar av att gå upp i hyfsad tid imorgon.

Lyx måndag

Var länge sedan jag och baby lyxade till det lite med maten så idag blir det "våran rätt"
Fläskfile, potatis spiraler, bea och grillad majs. Så enkelt, och så gott! Ibland behöver man lite vardags lyx!
Imorgon ska vi kanske iväg på en lägenhetsvisning i Gävle om inte tanten som var där och kollade idag bestämmer sig för att ta den. Dock ska vi bara kolla. Se hur standarden är osv. Jag tycker ju att det otroligt roligt att se lägenheter och hur folk har det hemma.
Nej jag ska ta mig en dusch, klä på mig sen är det iväg till affären som gäller.

Längtar massa


Uppe med tuppen

Jo men det var jag ju, eftersom jag inte lagt mig än då...
Hur som helst, nu är jag uppe i alla fall. Skulle behöva ta tag i en hel del saker här hemma men jag tror faktiskt att det får vänta tills i morgon. Blir nog bara till att laga lite enkel mat och slappa framför tv:n/datorn idag. Det är ju ändå söndag!

Min kropp mår inte bra!

Sömn problem har jag haft hela mitt vuxna liv och lite till så att jag sitter uppe halv 7 på morgonen utan sömn är egentligen inte något jag bryr mig om.

MEN förr var det så att trotts sömn problem så sov jag sällan länge. Eller ja, beror kanske lite på hur man ser det också. Jag sov långt in på dagarna men det va ju för att jag somnade så otroligt sent. Att sova längre än 10 timmar var inte ens att tänka på, för redan efter 8 timmars som så vart jag lite som en duracell kanin haha.

NU för tiden är det dock så att jag har svårt att somna och sen sover länge (många timmar) och ändå vaknar trött! Hur är det möjligt?
Skulle vara guld att kunna skylla på åldern men med mina knappt 23 år så känns det oerhört patetiskt. Kan jag nog inte annat än att skylla på kilorna tror jag faktiskt.

Moa har lovat att vi ska komma igång med gymningen veckan som kommer nu, får se om hon håller det nu. Hon har ju redan bangat typ 3 gånger innan.

Ja det är la konditionen som ska få sig en kickstart har jag i alla fall tänkt mig. Cykla, springa, jogga och gå. Det är det som jag verkligen behöver. Allt det där som är SÅ tråkigt!

Hade jag bara varit tillräckligt blåst hade jag hängt ett Max-mål framför mig som jag liksom måste springa efter...

Hudikmaran hägrar knappt 3 veckor bort. Hinner man få lite flås innan dess? Tveksamt, men det skulle vara najs!

Nej kanske ska man ta och försöka sova ändå. Egentligen är jag fortfarande inte trött och kommer förmodligen spendera 2 timmar till att stirra upp i vårat vita takt, vilket jag ligger så nära att jag kan sträcka ut handen och ta på det.... Jävla loftsäng. Jävla lilla lägenhet, jävla Sandviken! Drömmer mig bort

http://malinsofiacalmebring.blogg.se/

Det är Malin som står för denna söta blogg design så ni vet :P
Va även hon som gjorde min förre design som jag hade på min förra blogg. Den vann jag, denna är en gratis design som hon har på sin sida som bara är att kopiera. Väldans snällt av henne tycker jag. Speciellt eftersom jag personligen är totalt värdelös på allt som har med att designa bloggar att göra.
Hennes sida hittar ni enkelt genom länken nedan
http://malinsofiacalmebring.blogg.se/

Välkommen till min nya blogg!

Då vad det dags att starta från början igen.

Min förra blogg liksom dog ut och jag kände att jag inte alls kunde vara mig själv i den pga av de som läste den.

För er som jag skickat inbjudan till, hej hej! För er andra nya, välkomna!

 

Bloggen kommer rätt och slätt handla om mitt liv och mina intressen. Linslusar och mediahoror kan vända direkt här ifrån då jag aldrig kommer publicera kommentarer i stil med "Hej hur är det? Adda mig på bloglovin så addar jag dig" Patetiskt och töntigt i min mening. Är ni så ointressanta så ni måste tigga efter folk att läsa eran blogg så vist, men kom inte hit och gör det.

Denna blogg är till för mig. För att jag ska kunna få ventilera. Läs den om DU vill.


RSS 2.0