Flyttnojan har slagit till

Japp, nu har den slagit till ordentligt. För första gången sedan detta startade så är det jag som har panik och inte Baby, vilket ju känns lite skumt. 

Men igår fick vi iaf en hel del saker avklarade.

*Bytte däck på bilen
*Va en snabbis till Elgiganten
*In på IKEA
*In till Gävle och kollade lägenheten igen
*Sorterat ut allt skit ur våra förråd i källaren

Att göra idag:

* Jobba 9-14
* Hem och börja packa ner köket
* Tillbaka till jobbet 16.30-20.30
* Hem och fortsätta med köket samt badrummet
* Ev hjälpa Baby om han behöver hjälp med all elektronik.
* Sova som en stock! (hoppas jag)

Det är som sagt tur iaf att brorsan kommer ner och hjälper till. Med sig har han en mindre lastbil så vi får med oss lite med än på ett släp vikket känns otroligt skönt! Förhoppningsvis får vi med oss att här från Sandviken direkt i ett svep, vore guld värt!



Ge mig styrka!

Usch va less jag är på allt just nu!
Ska det verkligen vara så jävla svårt att hitta ett jobb?
Bara ett litet extra knäck som ger 2000 eller 3000kr extra i månaden skulle göra så troligt mycket just nu.
Hur som helst, flytten närmar sig med stormsteg, på lördag bär det iväg. Skulle dock behöva en extra stark karl som bärhjälp då Rickards rygg nog inte kommer tillåta några tunga lyft...
Vart hittar man en sån då tro?
Pappsen som undrade lite vart lägenheten låg, bilden här nedanför visar var.

Grattis mamma

Mamma fyller år idag så ska ta och ringa till Thailand och gratta efter att jag skrivit detta.
Shit vad gör jag uppe denna tid egentligen?
Resultatet av att jag första var uppe i typ 40 timmar och sedan stensov fram till typ strax efter 17.... Inte bra!!
i Veckan är det dags att starta rensa ur våra 3 förråd. Eller ja iaf 2 av dom. Det som är fullt med saker från när mamma och pappa flyttade till Thailand ska ju med eftersom jag faktiskt sparat det av en anledning. Men det är lik förbannat en hel del saker att gå igenom där nere, plus att vi lär byta däck på bilen och jag måste ha tag i förvaltaren för lägenheten och fråga om byte av spis, kyl/frys samt omtapetsering i stora sovrummet.
denna vecka jobbat baby förmiddag så jag förväntar mig inte så mycket hjälp då han brukar vara en zombie dessa veckor haha. Men det kommer nog gå bra ändå.

Right now

Ja jag vet!

Men jag har varit sjuk riktigt länge nu med feber, frossa, huvudvärk från helvetet , hosta och förkylning. Det har bara avlöst varandra känns det som. Men nu är det äntligen bara nästäppan kvar iaf.

Jag och baby planerar för fullt inför flytten. Om hur vi ska möblera osv.
Sen får vi om ni kanske även får en inneboende ett tag då Camilla kanske flyttar in. Det blir inget långvarit som flera år men ett tag iaf tills hon kommit lite på fötter och så. Dock inget bestämt än! För min del skulle det känna roligt att ha någon hemma så man slipper vara själv så mycket.

Jag är ganska otålig här hemma dessutom och trotts att jag varit sjuk så har det krypit i kroppen på mig och jag har velat packa ner hela hemmet i lådor, men har hållt tillbaka ganska mycket. Men 5 lådor är redan packat iaf. Så bokhyllan är i princip tom nu förutom några glas.
Ska börja med kläderna i morgon tänkte jag. Packa ner sådant som jag vet att vi inte kommer använda innan flytten så kan jag ställa in många lådor i garderoben så länge så att det inte står här mitt i rummet som de gör just nu hehe.

Söker fortfarande jobb också men det är fan svårt nu alltså! Kan knappt bärga mig tills nästa år då massvis med 40-talister tydligen kommer gå i pension så man kanske har en ärlig chans till ett till jobb. Skulle verkligen behövas så man kan börja sätta undan lite pengar så som, extra pension sparande, rese kassa och en nöd kassa för utifall bilen skulle trilla ihop eller liknande.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Animal planet här hemma medans jag fortfarande kan. I och med flytten kommer vi ju inte ha den kanalen längre, buhu men men det är det värt!

RSS 2.0